Tusen tack alla Ni som kom och besökte vår lilla julmarknad i Siksjönäs igår!
Det var jul, jul, jul över allt! Vi serverade närmare 400 koppar glögg, tänka sig att så många gjorde sig en utflykt ända ut till oss en vintrig december-söndag. Vi känner oss precis som Sara Sjöström, så glada är vi för den fina uppslutningen!

Tyvärr så hann vi inte med att ta så många bilder och samtliga blev tagna innan vi riktigt hade öppnat men håll till godo med det bildmaterial som finns – så här såg det ut igår.

Miio Entreprenad med sin nya panel från hyggesfri avverkning förädlat lokalt

Miio Entreprenad med sin nya panel

FruFura sålde julkärvar, talgbollar och ägg. Äggen tog slut ungefär 30 minuter efter det att marknaden öppnat, även julkärvarna och till och med talgbollarna gick åt. De hade även premiärvisning av sin nya SWB panel (Swedish Wood of Biodiversity). Det är en innerpanel som sågats och hyvlats på det lokala sågverket Fäbodbergssågen. Panelen är lufttorkad och träden kommer från hyggesfri avverkad skog.

 

 

 

 

 

 

Samiska apoteket, Life, Hälsa, Lappland

Samiska Apotekets underbara blåbärsglögg

Samiska Apoteket är ett företag som förädlar (i Saxnäs) South Laplands dolda tillgångar på allra finaste sätt. Missade du att köpa deras produkter hos oss så är det ingen fara på taket 😉 Du hitta dem i alla Life butiker i landet.

 

 

 

 

 

 

 

MagasinMix, Lena Wiktorsson och Gudrun Lindberg var med på marknaden med stickat och secondhand, retro prylar

MagasinMix, Lena Wiktorsson och Gudrun Lindberg var med på marknaden

Magasin Mix kom med ett stort lass av secondhand och vintage prylar med jultema. Som alla vet är det finaste julpyntet aldrig nytt 😉 Missade du henne här så finns hon tisdag till lördag i Vilhelmina Kyrkstad.